Nytt Informationsblad

Ta bort era grejer! 

Vi gick vår regelbundna brandskyddsrond förra veckan. Några gångar i vindsförråden var belamrade med prylar. Detta är strängt förbjudetenl Brandskyddsmyndigheten och måste av vederbörande bortforslas omgående. Maila om ni vet vem detta tillhör. Tänk även på att inte ställa ut saker i trapphusen – vi vill och får inteförsvåra en brandutrymning.

Incheckningsregler övernattningsrum

Observera att bokningssystemet kräver man checkar in senast kl 24:00, ankomstdagen, annars kommer man inte in i rummet. Vi påminner om att det finns instruktioner och regler på hemsidan.

Planerar du att köpa en elbil? Meddela oss!

Som informerats på exempelvis stämman planerar vi för att installera ett antal elladdstolpar i föreningen. Vi vill därför veta om du planerar köpa en elbil under närmsta året, detta för att vi vill uppskatta intresset. 

Inventering av odlingslådor – vill du odla i föreningen? 
Maila om du är intresserad av att nyttja en, eller om du har några andra önskemål avseende odling! 

Antalet inbrott minskar

Antalet inbrott i föreningen har gått ner sedan installation av övervakningskamerorna. Mycket skönt!

Håll koll på webben!

Slutligen vill vi påminna om att i första hand söka information på: www.gbghus14.se vid frågor. Vi får väldigt många mail och all information finns på webben. Vi uppdaterar löpande ny information. 

…..till sist God Jul och Gott Nytt År önskar styrelsen!
En styrelsemedlem har ställt ner sin egen julgran i föreningslokalen, till förmån för hela föreningen. Dansa gärna kring den hur mycket ni vill!

 Ps. Se upp med levande ljus såhär i juletider så att det inte sker en olycka!

Utgives av styrelsen för Göteborgshus nr. 14 

Kontakt med styrelsen fås via web.styrelsen@gbghus14.se. På hemsidanwww.gbghus14.sefinns allehanda information gälla föreningen och dess skötsel.