Samlingslokal

Snabbinfo:

  • Lokalen finns på Hjorts gata 8C.
  • Kostar 500 kr.
  • Nyckeln går inte till trapphuset som låses kl 19.
  • Krav på städning.
  • Får enbart hyras av medlem i föreningen för privat nyttjande.

Föreningslokalen är en samlingslokal på Dr Hjorts gata 8C. Lokalen lämpar sig väl för olika typer av sammankomster, som föreningsmöten, utbildning, studiecirklar, konferenser och mottagningar. Det finns bord, stolar, porslin och bestick för cirka 40 personer där de flesta bord och stolar förvaras i rummet intill. Köket är utrustat med två kaffekokare, mikrovågsugn, kyl/frys, diskmaskin, ugn och spishäll samt köksredskap.

För frågor om denna samlingslokal eller om du önskar avboka kontakta oss via formuläret på Avbokning / Frågor

Det måste inte vara knäpptyst efter kl. 22.00, men tänk på att folk bor i direkt anslutning till lokalen. Portlåset till trapphuset låses kl 19, bli inte utelåst.
Endast medlemmar i bostadsrättsföreningen får hyra lokalen. Det kostar 500 kr per tillfälle. Nyckeln finns i en box som är försedd med kombinationslås. Information om vilken kombination som gäller mejlas ut någon dag före hyrestillfället. Hör av dig till nyckelhanterare Matthias vid uteblivet mejl, eller andra tveksamheter. Ring inte under kontorstid. Numret är 076- 767 24 05.

Lokalen får enbart hyras av medlem i föreningen för privat nyttjande såsom vid födelsedag, fest eller mottagning i anslutning till student.

Lokalen får inte nyttjas för sammankomst för politiska eller andra intresseföreningar av olika karaktärer även om medlem står som värd.

Missbruk av föreningslokalens regler leder till att medlem förlorar möjligheten att hyra densamma.

Det är viktigt att du lämnar lokalen välstädad. På grund av återkommande bekymmer med detta har vi infört en städavgift på 1500 kr, som utfaller om nästa gäst är missnöjd med lokalens skick.

Calendar is loading...
- Ledig
21
- Bokad
21
- Reserverad

Starttid: Sluttid:

Förnamn (obligatorisk):

Efternamn (obligatorisk):

Mail (obligatorisk):

Lägenhetsnummer (obligatorisk):

Adress (obligatorisk):

Typ av sammankomst (obligatorisk för Samlingslokal):

Telefon: