Pallkragar

Om du vill odla egna grönsaker, blommor eller liknande går det utmärkt att sätta upp din egen pallkrage efter att du kontaktat styrelsen. Styrelsen hjälper till med att anvisa plats eller ser om det finns någon ”övergiven” pallkrage du kan ta över. För att ta över en eller själv köpa in en pallkrage ska styrelsen kontaktas via e-post till <web.styrelsen@gbghus14.se>
 
Vi vill givetvis ha det så lättskött som möjligt med gräsklippning/trädgårdsskötsel samt minimera ytor som snabbt ser ovårdade ut. Pallkrage eller odling får enbart etableras på anvisad plats. Pallkragen måste märkas med en inplastad lapp; med namn, telefonnummer alternativt det tresiffriga lägenhetsnummer så vi kan få kontakt med dig vid behov. Pallkragen kan annars komma att tillfalla annan medlem.
 
När du inte längre vill använda pallkragen var noga med att ta bort den och städa upp efter dig. Pallkragar som ser oanvända ut under en längre period och inte är märkta med kontaktuppgifter kan komma att ges bort till annan medlem i föreningen.

Lycka till med odlandet!