Övernattningsrum 2

Vi har två övernattningsrum för tillfällig övernattning

Varje rum kostar 250 kr/natt, vilket läggs på hyran i efterskott. Debitering sker kvartalsvis.

Båda rummen är belägna vid bastun på husgaveln vid Doktor Hjorts gata 2B, mitt emot Mossebergsskolan. Rummet har 2 sängar och ett par extramadrasser. Täcken och kuddar finns, påslakan + örngott medtages. Dusch och WC i korridoren delas med gästerna i det andra gästrummet. Städsaker finns i städskrubben.

Eftersom rummen är populära så tänk på att avboka om du får ändrade planer. Om du avbokar minst en vecka innan tillträde så slipper du avgiften.

Bokningsinstruktioner: För bokning gäller att man kan boka ett tillfälle i taget och max ett rum. Varje bokningstillfälle får vara max 3 dagar långt.

Om man önskar boka en övernattning mellan exempelvis en fredag och en lördag så skall man bara boka fredagen. Om man önskar två nätter så bokas fredag och lördag dvs man skall inte boka den dag som man lämnar lokalen.

Rummet bokas från 15:00 till 12:00 dagen där på.

Nyckeln finns i en liten box utanför rummet. Boxen har ett kombinationslås. Du får kombinationen senast på förmiddagen under den dagen din bokning börjar gälla, via e-post eller sms. Vid saknad kombination eller vid andra frågor om detta övernattningsrum eller om du önskar avboka kontakta oss via formuläret på Avbokning / Frågor

Efter användandet av övernattningsrummet skall rummet städas och nyckeln lämnas i boxen utanför rummet. Glöm inte nollställa låset.

Av hänsyn till allergiker får inga husdjur vistas i rummen. Det är självklart också strängt förbjudet att röka i rummet precis som i alla föreningens gemensamma utrymmen. Ljudvolymen skall hållas låg efter kl. 22. 

Du som bokar ansvarar för att nästa gäst finner rummet välstädat.
Vi kommer att ta en straffavgift om rummen inte lämnas i städat och fullgott skick eller om reglerna kring rökning/ljudvolym inte följs.
Denna avgift är 750 sek.

Övernattningsrum 2

 

Calendar is loading...
- Ledig
17
- Bokad
17
- Reserverad

Starttid: Sluttid:

Förnamn (obligatorisk):

Efternamn (obligatorisk):

Mail (obligatorisk):

Lägenhetsnummer (obligatorisk):

Adress (obligatorisk):

Typ av sammankomst (obligatorisk för Samlingslokal):

Telefon:

Du har läst och godkännt våra vilkor och vår personuppgiftspolicy