Övernattningsrum 2

Vi har två övernattningsrum för tillfällig övernattning. 

Varje rum kostar 250 kr/natt, vilket läggs på hyran i efterskott. Debitering sker kvartalsvis.

Båda rummen är belägna vid bastun på husgaveln vid Doktor Hjorts gata 2B, mitt emot Mossebergsskolan. Rummen har två sängar var och ett par extramadrasser. Täcken och kuddar finns medan påslakan och örngott medtages. Dusch och WC i korridoren delas med gästerna i det andra gästrummet. Städsaker finns i städskrubben.

Eftersom rummen är populära, tänk på att avboka om du får ändrade planer. Om du avbokar minst en vecka (7 dagar) innan tillträde så slipper du avgiften.

Bokningsinstruktioner

Medlemmar bokar eller avbokar via bokningstavla eller online.

Om man önskar boka en övernattning mellan exempelvis en fredag och en lördag ska man bara boka fredagen. Om man önskar två nätter bokas fredag och lördag, man ska alltså inte boka den dag som man lämnar lokalen.

För att öppna dörren till rummet använder du din tagg på läsaren bredvid dörren.

Rummet bokas från 12:00 till 12:00 dagen därpå. Observera att bokningssystemet kräver man checkar in senast kl 24:00 på ankomstdagen, annars kommer man inte in i rummet. Detta gäller för alla dagar ni har bokat, även om ni bodde i rummet natten innan.

Vid frågor fyll i formuläret online: Frågor

Efter användandet av övernattningsrummet ska rummet städas.

Av hänsyn till allergiker får inga husdjur vistas i rummen. Det är självklart också strängt förbjudet att röka i rummet precis som i alla föreningens gemensamma utrymmen. Ljudvolymen ska hållas låg efter kl. 22.

Du som bokar ansvarar för att nästa gäst finner rummet välstädat.
Vi kommer att ta en straffavgift om rummen inte lämnas i städat och fullgott skick eller om reglerna kring rökning/ljudvolym inte följs.
Denna avgift är 750 sek.

Övernattningsrum 2