Allmän information

Fastighetsskötsel i ny regi
Vid årets förhandling med Riksbyggen avseende fastighetsskötsel så fick vi beskedet att man inte var intresserad av att fortsätta serva oss med denna tjänst. Efter ett samarbete som varat i 65 år !
Styrelsen har således med kort varsel blivit tvungen att ta fram alternativa entreprenörer. Vi har utvärderat fem olika leverantörer och beslutat att uppdraget går till företaget PLL Fastighetsförvaltning som under 20 år verkat inom fastighetsskötsel i Göteborgsregionen och har goda referenser.
Förändringen gäller fom 2016-07-01.
Information om ändrade telefon nummer vid fel- och jouranmälan samt annan för föreningen viktig information kommer att delas ut i samtliga brevlådor samt anslås i trapphusen respektive läggas ut på hemsidan.
Gräsklippning och Trädgårdsskötsel kommer att skötas av företaget GH Mark & Trädgård
Teknisk och Ekonomisk Förvaltning ligger t.v. kvar i Riksbyggens regi.

Nytt städavtal med Samhall
Vi har tecknat ett nytt städavtal med Samhall gällande fom 2016-06-01 och som innebär att tjänsterna är utökade, delvis ökad frekvens, fler golvytor och bl.a. väggar i trapphus skall städas.
Har ni synpunkter på hur städningen fungerar så hör av er till styrelsen.
Städning av gångar i källare och på vindar
Källare och vindsgångar besiktigas i sommar. Allt som brandmyndigheten skulle beteckna som brandfarligt, d.v.s. allt löst, kommer att slängas. Ägodelar, dörrar, köksluckor etc måste placeras i det egna förrådet annars kommer det att slängas.
Arbetet kommer att ske löpande med start 1 augusti därefter slängs allt som ligger kvar i källar- och vindsgångarna, även det som ligger på takbalkar eller ovanför dörrar slängs. Tänk på att cykel- och skyddsrummen kommer att rensas från allt utom cyklar- vagnar.

Lediga lokaler
Vi har ett antal lediga lokaler och förråd i föreningen, från 2 kvm till 40 kvm. Några större förråd i de s.k. gamla piskbalkongerna är lediga.
Maila<styrelsen@gbghus14.se>om du har behov av mer förvaring/lagring.

(publicerat 22/6-16)