Information gällande föreningens låssystem

Föreningens låssystem administreras via vår avtalsleverantör SafeTeam.Har Ni förlorat en nyckel eller vill beställa flera nycklar vänder Ni Er till fastighetsskötaren som upprättar en rekvisition som sedan tas med till leverantören.

SafeTeam gör även akuta utryckningar och vi rekommenderar att Ni vänder Er till dem i samband med problem eller utelåsningar. SafeTeams journummer är 031 – 80 24 80.

Vi vill också uppmärksamma Er om att andra låsföretag marknadsför sig på våra entrédörrar när det gäller låsproblematik och det är inget som styrelsen stödjer eller står bakom.

Det finns även klädinsamlingslappar som med jämna mellanrum tejpas upp på våra entrédörrar, de sätts upp av en bluff-organisation ni kan läsa om här….

Vi ber er styrelsemedlemmar ta ner dessa lappar när ni ser dem och slänga dem, vi rekommenderar er istället att lämna direkt till Röda korset eller liknade.

Vi vill också passa på att påminna er om att era cyklar ska vara uppmärkta med en väl synlig lapp, då vi inom kort kommer rensa bort oanvända cyklar. 

(Publicerat 23/8-16)