Nytt informationsblad

Det nya informationsbladet tillsammans med gamla hittas här. Informationsbladet tar bl.a. upp

Städning av vind och källare – allt löst slängs, lappat eller ej

Vi städar vinds- och källargångar. Förvaring i gångarna är inte tillåtet. Allt löst i gångarna kommer att slängas, även om de är märkta med namn. Även olappade saker i cykelrum kommer att städas bort.
Cyklar, barnvagnar och andra lösa föremål får inte förvaras i trapphuset. Det är förbjudet enligt myndighetskrav. Myndighetskravet syftar till att minska risken för och effekten av anlagda bränder och för att säkerställa framkomligheten för räddningstjänsten vid en eventuell brand eller annan akut situation. Påträffas cyklar eller barnvagnar i trapphuset så kommer föreningen att slänga dessa i samband med städning av vind och källare enligt ovan information.

Cykelrensning

I cykelrummen är förvaring tillåtet men det är mycket som inte verkar användas. Fastighetsskötaren kommer nu att börja ta bort omärkta cyklar. Alla cykelägare ansvarar för att sina cyklar är uppmärkta med en väl synlig lapp där namn, lägenhetsnummer (tre siffror) och datum tydligt framgår. Styrelsen kommer att meddela via hemsidan och infoblad när rensningen är slutförd.

Ohyra i lägenheten – hör av dig

Ovälkomna insekter har påträffats i en lägenhet. Den har sanerats och är nu ”ren”. Vi har ingen anledning att misstänka ytterligare fall av ohyra, men hör av dig om du tror att ditt hem är i farozonen! Mejla styrelsen@gbghus14.se eller lämna en lapp i fastighetsskötarens brevlåda vid Doktor Bex gata 5.

 

(Publicerat 16-30/8)